Apartments Brela Sosic D&D

PLAŽE

U Brelima je obalni dio dug oko 6,5 km, tako da osim opuštajuće šetnje uz more, možete uživati i jednima od najljepših, prirodnih, šljunčanih plaža Mediterana. Teško se odlučiti za najljepše žalo, ali svakako najpoznatije su plaža Dugi rat (Punta rata) koju je Forbes 2004. godine uvrstio među najljepše plaže svijeta. Međutim, prepoznat ćete i mnoge druge s brojnih razglednica Hrvatske.Kristalno čisto more nije samo turistička fraza, u njegovu boju, okus i miris uvjerite se kada u njega uronite. 

Možete birati između manjih plaža gdje ćete pronaći kutak za sebe, stjenovitih plaža gdje se možete skriti, ali i skakati, do onih na kojima ćete uživati ispijajući piće u obližnjem baru. Sve plaže pogodne su za obitelji s djecom. Šljunak je ugodan za hodanje, posebno se preporuča hodati po njemu ukoliko imate problem ravnih stopala. 

Najskrivenije plaže naći ćete u Vruji.

Na većini plaža iznajmljuju se suncobrani, ležaljke i pedaline. Moguće je također iznajmiti brodice s motorom koji čuvaju našu tradiciju, vodene skutere i parasailing. 

Aquaaerobic se održava na plaži Maestral, a vrijeme održavanja provjerite u animacijskom programu koji smo za Vas pripremili.

Dječje igralište smješteno je uz plažu Soline.

Uživajući i opuštajući se, odmarajte pogled na prekrasnim otocima preko puta i moćnoj planini Biokovo iza Vas, s koje su i potekle ove naše prekrasne plaže. Nekad davno spustile su se potocima i usjecima do samog mora, stvarajući tako mali raj samo za nas.

Weather Brela